Over deze site

Hulp voor moeder en kind

Jaarlijks worden duizenden abortussen uitgevoerd. Dat laat iets zien van de nood onder vrouwen die onbedoeld zwanger zijn. Wij willen graag naast hen staan, met persoonlijke en deskundige hulp. Die hulp bestaat onder meer uit het verstrekken van betrouwbare informatie, het meedenken over de situatie en het bieden van praktische hulp.

Deze hulp bieden wij vanuit de overtuiging dat het leven van de vrouw én het leven van het kind kostbaar zijn, vanaf het allereerste begin. Daarom is ons streven het leven van beiden te beschermen en te ondersteunen.

Deze website komt voort uit de Week van het Leven en is een initiatief van het Platform Zorg voor het Leven, een samenwerking van NPV – Zorg voor het leven, Schreeuw om Leven, de ChristenUnie, de SGP, de RMU en SGPJ, met steun van heel veel andere organisaties, bedrijven en personen die het leven een warm hart toedragen.

De teksten op deze website zijn op correctheid gecheckt door een verloskundige. Deze teksten zijn niet bedoeld als medisch advies. Heb je zorgen over de gezondheid van je kindje of over jouw gezondheid tijdens je zwangerschap? Wil je deskundig advies, of iemand die met je meedenkt over de keuzes die je misschien moet maken? Neem dan vrijblijvend contact op met de NPV-Advieslijn via (0318) 54 78 88.