De uitgerekende datum

Dit is de week van je uitgerekende datum. Maar omdat bijna alle vrouwen niet op de uitgerekende datum ook bevallen, is het verstandig om er rekening mee te houden dat je kindje ook zomaar twee weken eerder of later geboren kan worden.

De teksten op deze website zijn op correctheid gecheckt. Ze zijn echter niet bedoeld als medisch advies. Heb je zorgen over de gezondheid van je kindje of over jouw gezondheid tijdens je zwangerschap? Laat je dan altijd goed verder informeren door een deskundige, zoals je eigen verloskundige! Wil je in gesprek met iemand die met je meedenkt over de keuzes die je misschien moet maken tijdens je zwangerschap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

Het leven in je buik

Je kindje is nu helemaal klaar om geboren te worden. Je baby slaapt veel in deze laatste fase van de zwangerschap. Zo kan hij of zij krachten opdoen voor de geboorte, de overgang naar een nieuwe omgeving.

Afbeelding met toestemming overgenomen van Live Action, babyolivia.com

Het leven in je buik

Jouw lichaam tijdens de zwangerschap

Je lichaam is nu flink aan het oefenen voor de bevalling. Harde buiken zullen vaker voorkomen. Hormonen kunnen ervoor zorgen dat je misselijk bent of last krijgt van je darmen. Die klachten verdwijnen als de baby is geboren.

Week 29

Contact met je kindje